Media & Publicaties

Met enige regelmaat verschijnen (de gevolgen van) onze werkzaamheden in de media, daar zijn we natuurlijk hartstikke trots op!

 
 
platformbuitenspelenskateparknunspeet

Skatepark Nunspeet op Platform Buiten Spelen

Na publicatie in het tijdschrift Buiten Spelen editie #1 maart 2017 staat het artikel over Skatepark Nunspeet online: "In de landelijke skatewereld is het vernieuwde Skatepark Nunspeet dan ook met veel enthousiasme ontvangen. Daarnaast kijken de betrokkenen tevreden terug op het doorlopen proces. Zo zorgt het nieuwe park weer voor jarenlang skateplezier.

 

 
dewerelddraaitdoordeyard

de yard bij de wereld draait door

De bouw van De Yard is net begonnen en komt al langs bij De Wereld Draait Door! 

 

sportnota utrecht 2017-2020

In de Sportnota van de gemeente Utrecht staat een quote van Max over skatepark Ruigenhoek: "Doordat de skaters intensief betrokken waren bij het hele proces en alle partijen elkaars wensen respecteerden kon iedereen veel van elkaar leren. Dit heeft zich vertaald naar een aanbestedingsproces waarmee maximale waarde is gecreëerd in de vorm van een supergoed skatepark.”

 

flatspot magazine bezoekt skatepark nunspeet 

Flatspot Magazine heeft een bezoek aan skatepark Nunspeet gebracht: "Met regelmaat komen er de laatste tijd nieuwe, dikke skateparken bij in Nederland. De meeste van deze parken bevinden zich in de randstad, maar ook gemeentes in de rest van ons land weten hun Euro’s steeds beter te besteden. Kort geleden werd dit park in Nunspeet geopend. Een medium size skatepark met veel verschillende mellow obstakels. Perfect voor jonge skaters die voor het eerst op een skateboard staan, maar ook jongens als Jelle Maatman, Rysan Marien, Mano Wolf en Jeroen Oude Vrielink kunnen zich hier prima vermaken!"