SKATEPARKRECHT VERRICHT diensten OP DE VOLGENDE GEBIEDEN:

  • Aanbesteden & contracteren

  • contractmanagement 

  • inspectie & veiligheid

  • juridisch advies

  • ontwerp

  • PPP: PROJECT-, participatie & PROCESMANAGEMENT

  • strategie

Aanbesteden en contracteren

Wij begeleiden aanbestedingen met als doel een resultaat waar iedereen trotst op kan zijn, waarin prijs en kwaliteit in de juiste verhouding tot elkaar staan.   

contractmanagement 

Het bewaken van de kwaliteit van het skatepark is essentieel tijdens de realisatie. Ieder skatepark is uniek, met dit gegeven in ons achterhoofd en het gemeenschappelijk belang van alle betrokken partijen waken wij over de uitvoering en voortgang.

inspectie & veiligheid

Dankzij onze expertise zien wij wat anderen niet zien en kunnen we skateparken zorgvuldig inspecteren op diverse gebieden: wij zijn gespecialiseerd in toetsen aan de Warenwet Attractie- en Speeltoestellen. Als enig bureau in Nederland letten wij niet alleen op de wettelijke vereisten, maar ook op eisen die vanuit het skaten wenselijk zijn met betrekking tot veiligheid.

JURIDISCH ADVIES

Voor een skatepark gelden regels en wij kennen ze uit ons hoofd en misschien nog wel belangrijker: wij snappen het gevolg van het toepassen van die regels voor de opdrachtgever en de uiteindelijke gebruikers: de skaters. Met onze juridische expertise zorgen wij er voor dat er een veilig skatepark komt waar skaters graag komen.

ontwerp

Het ontwerpen van een skatepark vraagt bijzondere expertise. Een goed ontwerp is een essentiële stap voor het realiseren van een skatepark. Ons doel is altijd het beste ontwerp maken met de lokale skaters en er voor zorgen dat het park innovatief, duurzaam en veilig is. 

PROJECT-, participatie- EN PROCESMANAGEMENT

Ons doel is altijd een state-of-the-art skatepark creëren.  Dit doel houden wij altijd scherp in de gaten in samenwerking met alle betrokken partijen. Dankzij onze expertise op verschillende gebieden zijn wij in staat om tijdens het proces het doel te bereiken, of het budget nu klein of groot is maakt niet uit. Een fantastisch resultaat bereik je met een slimme samenwerking met alle betrokkenen.

strategie

Wij staan klaar om dromen werkelijkheid te maken. Door strategische keuzes te maken, samen te werken en daarbij met elkaar de lat hoog te leggen.

Contact opnemen? Vul het contactformulier hieronder in of bel naar 06-30570260